Novosti

ZAVRŠAVA SEZONA KLIZANJA U DELNICAMA

Obavještavamo sve korisnike i ljubitelje klizanja da 29. veljače 2016. godine završava
ovogodišnja klizačka sezona.

sezkliz_1Ovogodišnja klizačka sezona započela je 05. prosinca 2015. godine. Prvi na led stao je naš KHL „Mamut“, koji je svoje treninge održavao cijelu sezonu, svaki ponedjeljak, srijedu i četvrtak. Uz naše hokejaše, sezonu klizanja otvorile su i KSK „Zagrebačke pahuljice“ koje su nam se vratile na samo Valentinovo kada su trenirale za međunarodno natjecanje “Trofej zagrebačkih pahuljica” i Svjetski juniorski kup.

Osim KSK „Zagrebačke pahuljice“, na klizalištu je trenirala i seniorska reprezentacija Hrvatske i to za odlazak na turnir kvalifikacija za Olimpijske igre.

Svima zainteresiranima organizirali smo i besplatnu školu klizanja, koja je započela 09.sječnja i trajala do 27. veljače.

sezkliz_2Održan je i maskenbal na ledu te 3. međunarodni turnir veterana u hokeju na ledu, a na led su nam rado dolazile i osnovne i srednje škole, domovi, savezi i organizirane grupe iz cijele Hrvatske i šire, Škola hokeja „Zagi“, te ostali zainteresirani građani i posjetitelji Delnica.

Sigurno najznačajnije događanje na klizalištu bila je utakmica EBYSL lige koja se odigrala između dvije vrhunske momčadi: HKL MEDVEŠČAK i EC KAC iz Klagenfurta, i koja je pokazala da Delnice sigurno može postati jedan od centara za pripreme hokejaških klubova za svoja natjecanja i odigravanje utakmica hokeja na ledu.

sezkliz_5

Zahvaljujemo se svima koji su klizali u Delnicama, te Vas očekujemo i u sljedećoj klizačkoj sezoni!

Goranski sportski centar d.o.o.