Novosti

ZAGREBAČKE PAHULJICE NA KLIZALIŠTU U DELNICAMA

KLUB SINKRONIZIRANOG KLIZANJA“ZAGREBAČKE PAHULJICE“

NA KLIZALIŠTU U DELNICAMA TRENIRAJU ZA SVJETSKO SENIORSKO PRVENSTVO

 U nedjelju, 14. veljače 2016. godine Klub sinkroniziranog klizanja „Zagrebačke pahuljice“ na klizalištu u Delnicama treniraju za međunarodno natjecanje “Trofej zagrebačkih pahuljica” i Svjetski juniorski kup koji će se održati 11.-12. ožujka 2016. godine u Zagrebu.

Klub sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice najmasovniji je klizački klub u Hrvatskoj. Od osnutka 1997. godine i početka s 20 klizačica, danas broji preko 170 aktivnih klizačica u 7 natjecateljskih kategorija i ima veliku bazu početnika.

Kroz 18 godina postojanja Klub se razvio u prepoznatljiv klizački brand, a natjecateljske ekipe osim na domaćim i međunarodnim natjecanjima svojim programima uveličavaju sezonska otvaranja klizališta diljem Hrvatske, pa tako i u Delnicama.

Od 2002. godine seniorska ekipa KSK „Zagrebačeke pahuljuce“, kao reprezentacija Hrvatske, redovito sudjeluje na Svjetskom prvenstvu u sinkroniziranom klizanju. Dva puta bile su domaćini Svjetskog seniorskog prvenstva (2004. i 2009. godine), a prošle godine ugostile su i svjetsko juniorsko prvenstvo po prvi put.

U ožujku ove godine, 11-12., uz njihovo tradicionalno međunarodno natjecanje “Trofej zagrebačkih pahuljica” koji održavaju već trinaestu godinu, domaćini su i Svjetskog juniorskog kupa, na kojem će klizati 20 najboljih juniorskih ekipa iz 15 različitih zemalja.

Ovim putem KSK „Zagrebačke pahuljice“ vas pozivaju da dođete pogledati ovaj klizački spektakl i da bodrite klizačice, predstavnice Hrvatske na ovom velikom svjetskom natjecanju.

Goranski sportski centar d.o.o. poziva sve da dođu na klizalište u Delnice u nedjelju 14. 02. 2016. godine od 10:00 do 12:00 sati pogledati trening KSK „Zagrebačke pahuljice“(ulaz slobodan).