Novosti

Škola klizanja

Klizalište u Delnicama, od 08. prosinca 2018. do kraja klizačke sezone

I ove godine Goranski sportski centar d.o.o. u suradnji s Gradom Delnice organizira 4. po redu besplatnu Školu klizanja za djecu do 14 godina na Klizalištu u Delnicama.

Škola klizanja će se održavati subotom počevši od 08. prosinca 2018. i trajati će do kraja klizačke sezone u Delnicama.

Program škole klizanja odvijat će se na zabavan i siguran način uz stručno vodstvo licenciranog učitelja klizanja, a njamijenjen je za djecu i odrasle koji žele naučiti osnove klizanja ili poboljšati svoje klizačke vještine (minimalna dob polaznika : 5 godina).

Termini održavanja Škole klizanja:

  • SUBOTOM  od 10:00  – 10:45 sati – početnici (oni koji nikako ne znaju klizati)
  • SUBOTOM od 11:00  – 11:45 sati – oni koji znaju osnove klizanja
  • SUBOTOM od 12:00  – 12:45 sati – oni koji znaju osnove klizanja

Cijena:

  • Za djecu do 14 godina – Škola klizanja je besplatna (kao i najam klizaljki)
  • Za starije od 14. godina – cijena Škole klizanja iznosi 50,00 kuna po satu, a svi oni koji nemaju vlastite klizaljke iste mogu iznajmiti na klizalištu za 10,00 kn/sat.

Prijave:

S obzirom na dosadašnji veliki interes za upis djece u Školu klizanja, molimo roditelje da što prije ispune prijavnicu te istu pošalju na e-mail – dklobucar@gsc-pgz.hr preuzmite obrazac prijave:  PRIJAVA ZA ŠKOLU KLIZANJA

Prijave se primaju do 07. prosinca 2018. do 14,00 sati ili do popunjenja grupa (svaka grupa sastoji se od max. 15 polaznika). Molimo sve zainteresirane da popunjeni i potpisani obrazac prijave dostave na dklobucar@gsc-pgz.hr, a original donesu na klizalište prije početka termina škole klizanja.

Prijave će se obrađivati redoslijedom kojim budu pristizale. Ispunjavanjem prijavnice samo iskazujete interes za upis u Školu klizanja. Ona ne podrazumijeva direktan upis u traženi termin. Nakon slanja prijave Goranski sportski centar d.o.o. će Vas kontaktirati radi dogovora oko definiranje termina i sl.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju radnim danom od 08:00 do 16:00 sati na: mob: 098/172-9772 ili na e- mail: dklobucar@gsc-pgz.hr. (Davorin Klobučar).


Nošenje rukavica je obvezno te preporučujemo i zaštitnu kacigu kao i toplu odjeću zbog temperatura na samom klizalištu!