Novosti

ŠKOLA KLIZANJA

Klizalište u Delnicama, od 9. prosinca 2023. do kraja klizačke sezone

I ove godine Goranski sportski centar u suradnji s Gradom Delnice organizira 9. po redu besplatnu Školu klizanja za djecu do 14 godina na Klizalištu u Delnicama.

Škola klizanja će se održavati subotom počevši od 9. prosinca 2023. i trajat će do kraja klizačke sezone u Delnicama.

Program škole klizanja odvijat će se na zabavan i siguran način uz stručno vodstvo licenciranog učitelja klizanja, a namijenjen je djeci i odraslima koji žele naučiti osnove klizanja ili poboljšati svoje klizačke vještine (minimalna dob polaznika : 5 godina).

 

Termini održavanja Škole klizanja:

  • SUBOTOM  od 10:00  – 10:45 sati – početnici (oni koji nikako ne znaju klizati)
  • SUBOTOM od 11:00  – 11:45 sati – oni koji znaju osnove klizanja
  • SUBOTOM od 12:00  – 12:45 sati – oni koji znaju osnove klizanja

 

Cijena:

  • Za djecu do 14 godina – Škola klizanja je besplatna (kao i najam klizaljki)
  • Za starije od 14 godina – cijena Škole klizanja iznosi 7,00 € po satu, a svi oni koji nemaju vlastite klizaljke iste mogu iznajmiti na klizalištu za 2,50 € po satu.

 

Prijave:

Obzirom na dosadašnji veliki interes za upis djece u Školu klizanja, molimo roditelje da što prije ispune prijavnicu i istu pošalju na e-mail – mdoracic@gsc-pgz.hr preuzmite obrazac prijave:  PRIJAVA ZA ŠKOLU KLIZANJA

Prijave se primaju do 8. prosinca 2023. do 14 sati ili do popunjenja grupa (svaka grupa sastoji se od max. 15 polaznika). Molimo sve zainteresirane da popunjeni i potpisani obrazac prijave dostave na mdoracic@gsc-pgz.hr, a original donesu na klizalište prije početka termina škole klizanja.

Prijave će se obrađivati redoslijedom kojim budu pristizale. Ispunjavanjem prijavnice iskazuje interes za upis u Školu klizanja i ona ne podrazumijeva direktan upis u traženi termin. Nakon slanja prijave Goranski sportski centar će vas kontaktirati radi dogovora oko definiranje termina i sl.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju radnim danom od 8 do 16 sati na: mob: 091/181 1090 ili na e- mail: mdoracic@gsc-pgz.hr. (Marija Doračić).

 

Nošenje rukavica je obvezno te preporučujemo i zaštitnu kacigu kao i toplu odjeću zbog temperatura na samom klizalištu!