Novosti

Pogodnosti za posjetitelje GSC-a koji putuju vlakovima HŽ Putničkog prijevoza

„Otputujte u Delnice vlakom i ostvarite popust od 50% pri kupnji prijevoznih karata, te 30% popusta na sve sportske objekte i terene kojima upravlja Goranski sportski centar d.o.o. u Delnicama“

 

Temeljem ugovorene suradnje, HŽ Putnički prijevoz će u razdoblju od 1. veljače 2016. do 31. siječnja 2017., posjetiteljima sportskih objekata i terena u Delnicama (Multifunkcionalna dvorana za sport i turizam (zimi klizalište), sportska dvorana, bazen, kuglana, teniski tereni, košarkaški i nogometni teren) omogućiti kupnju povratne prijevozne karte po popustu 50% od redovite prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih vrsta redovitih vlakova sukladno voznom redu.

Osnovu popusta činit će ulaznica za namijenjeni sportski objekt GSC Delnice s datumom unutar valjanosti prijevozne karte, a kojom će putnik dokazati da je uistinu bio posjetitelj sportskog objekta i na taj način ostvario pravo na popust.

Prijevozne karte po posebnom popustu posjetitelji sportskih objekata GSC Delnice kupuju na prodajnim mjestima HŽ Putničkog prijevoza, a ispostavljaju se isključivo kao dvosmjerne. Putnici koji prijevozne karte nisu kupili na putničkim blagajnama kolodvora iste mogu kupiti i u vlaku. Djeca do navršenih šest godina života prevoze se besplatno, prema uvjetima Tarife 101.

Pravo na navedeni popust imaju putnici koji pri kupnji prijevozne karte izjave da posjećuju sportske objekte GSC u Delnicama, a u povratku prilikom pregleda prijevoznih karata u vlaku dužni su vlakopratnom osoblju pokazati ulaznicu s datumom unutar roka valjanosti prijevozne karte.

U slučaju da posjetitelji sportskih objekata GSC Delnice prilikom putovanja u povratku ne mogu pokazati važeću ulaznicu, vlakopratitelj u vlaku će tom putniku naplatiti razliku do pune prijevozne cijene za dotičnu relaciju, sukladno Tarifi 103-Cijene.

Za rokove valjanosti prijevoznih karata te za povrat novca za kupljene, a potpuno neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101.

Goranski sportski centar u Delnicama će posjetiteljima koji pri kupnji ulaznice pokažu prijevoznu kartu HŽ Putničkog prijevoza osigurati povoljniju cijenu ulaznice za 30% od redovne cijene.

Svaki posjetitelj dužan je prije polaska kontaktirati GSC Delnice i provjeriti slobodne termine.

HZlogowww.hzpp.hr