Novosti

POČINJE ŠKOLA KLIZANJA NA KLIZALIŠTU U DELNICAMA

Goranski sportski centar d.o.o. u suradnji s Gradom Delnice organizira besplatnu Školu klizanja za djecu do 14 godina na Klizalištu u Delnicama.

 

PROGRAM:

 

U Školu klizanja mogu se prijaviti djeca koja ne znaju klizati, školarci, ali i odrasli koji s našim instruktorima vrlo brzo mogu naučiti osnove klizanja ili pak usavršiti svoje sposobnosti na ledu.

 

Škola klizanja započinje u subotu, 09. siječnja 2016. godine te će se održavati svaku subotu u razdoblju od 08:00 do 12:00 sati, a trajat će sve do kraja sezone leda, o čemu ćete biti obaviješteni na našoj web stranici (www.gsc-pgz.hr).

 

Ovisno o broju prijavljenih definirat će se grupe. Maksimalan broj polaznika u grupi je 15 osoba, dok je za potvrdu grupe potrebno minimalno 5 prijavljenih polaznika.

 

Minimalna dob polaznika: 5 godina.

 

CIJENA:

 

  • Za djecu do 14 godina – Škola klizanja je besplatna (kao i najam klizaljki)
  • Za starije od 14 godina – cijena Škole klizanja iznosi 50,00 kuna po satu. Najam klizaljki je dodatnih 10,00 kuna po satu. Svi koji nemaju vlastite klizaljke iste mogu iznajmiti na klizalištu.

 

PRIJAVE:

 

Predbilježbe za školu klizanja vrše se putem maila radnim danom do 15:00 sati na: e- mail jmuhvic@gsc-pgz.hr (za prijavu poslati : ime i prezime, datum i godinu rođenja, kontakt telefon i e-mail, te navesti klizačko iskustvo).

 

Za svaki subotnji termin prijave se zaprimaju zaključno s petkom u 15,00 sati.

 

Nakon slanja prijave, Goranski sportski centar d.o.o. će Vas kontaktirati radi dogovora oko detalja upisa (definiranja termina, najma klizaljki, potpisivanja suglasnosti).

 

Ukoliko je Vaše dijete mlađe od 14 godina roditelj/staratelj je dužan ispuniti i potpisati suglasnost te istu dostaviti na Klizalište ili istu ispuniti na Klizalištu (Ante Starčevića bb, 51 300 Delnice) prije početka termina Škole klizanja. Preuzmite obrazac suglasnosti.

 

Nošenje rukavica je obvezno te preporučujemo toplu odjeću zbog temperatura na samom klizalištu!

 

Dodatne informacije možete dobiti od ponedjeljka do petka od 07:00 – 15:00 sati na e-mail: jmuhvic@gsc-pgz.hr ili mobitel: 091/181 10 50.