Novosti

Otvorenje nove sezone klizanja

Na radost malih i velikih Delničana kao i brojnih posjetitelja Delnica, povodom blagdana sv. Nikole danas u 16:00 sati otvara se klizalište u multifunkcionalnoj, trenutno ledenoj dvorani.

Po uzoru na dobra djela sv. Nikole, njegov blagdan tradicionalno se obilježava darivanjem zbog čega je osobito omiljen među najmlađima, a toj će se tradiciji pridružiti i GSC i u „čizmicu“ ubaciti odlične popuste na klizanje. Svi koji na sv. Nikolu odluče popodne provesti na klizanju, to će moći učiniti uz popust od čak 50% na redovnu cijenu sata klizanja i najma klizaljki.

Klizalište u ledenoj dvorani bit će otvoreno sve do kraja veljače 2023. godine. Radno vrijeme klizališta je od ponedjeljka do petka od 13:00 do 21:00 sat dok će vikendom klizalište raditi dvokratno, od 9:00 do 13:00 sati te od 14:00 do 21:00 sat kako bi se u pauzi od 13:00 do 14:00 sati mogao popraviti led.

Cijena sata klizanja radnim danima iznosi 2,5 EUR, a vikendom 3,5 EUR. Cijena najma klizaljki iznosi 2,5 EUR.

U subotu 10. prosinca počinje besplatna škola klizanja. Polaznici će biti podijeljeni u tri grupe i to jednu za početnike koji tek trebaju usvojiti osnove klizanja i dvije grupe za one koji imaju osnove i žele razviti vještinu. Škola klizanja održavat će se svake subote u terminima od 10:00 do 13:00 sati sve do 25. veljače 2023. godine.

Delnička ledena dvorana je mjesto koje rado posjećuju rekreativci, ali ga za svoje pripreme i treninge koriste i brojne sportske ekipe, među kojima su KHL Zagreb kao i Klub sinkroniziranog klizanja „Zagrebačke pahuljice“ koji su već potvrdili dolazak i ove sezone!