Novosti

OBAVIJEST NAVIJAČIMA I GLEDATELJIMA ZA HOKEJAŠKU UTAKMICU HRVATSKA U20 – SRBIJA U20

Ususret održavanja hokejaške utakmice HRVATSKA U20 – SRBIJA U20 (srijeda, 07. 12.2016. u 18:00 sati) primjenjuju se pravila organizacije utakmice visokog rizika, koja uključuju dodatne mjere osiguranja na klizalištu i izvan njega, stoga pozivamo sve navijače i gledatelje da uvaže sljedeće važne informacije.

Za ovaj hokejaški spektakl ulaznice se mogu kupiti na dan odigravanja utakmice od 16,00 sati na blagajni klizališta. Cijena ulaznice sjedećeg mjesta (tribine) iznosit će 20,00 kuna, a stajaćeg mjesta 10,00 kuna, a kupnja ulaznice predstavlja bezuvjetan prihvat pravila ponašanja sukladno Zakonu o javnom okupljanju i zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

Pravila ponašanja:

 1. Zabranjeno je posjedovanje ili konzumiranje alkoholnih pića, droge, posjedovanje pirotehničkih sredstava i oružja te unošenje limenki ili staklene ambalaže u prostor klizališta uoči, za vrijeme i nakon utakmice.
 2. Zabranjeno je unošenje i isticanje transparenata, zastava ili čega drugog s tekstom, slikom, znakom ili obilježjem koje iskazuje ili potiče nasilje ili mržnju na temelju rasne, nacionalne ili vjerske pripadnosti ili neke druge posebnosti.
 3. Zabranjeno je bacanje predmeta u natjecateljski ili gledateljski prostor.
 4. Zabranjeno je pjevanje pjesama ili dobacivanje poruka čiji sadržaj iskazuje ili potiče mržnju ili nasilje na temelju rasne, nacionalne ili vjerske pripadnosti ili neke druge posebnosti.
 5. Zabranjeno je paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava kao i uporaba vatrenog ili kakvog drugog oružja na prostoru stadiona.
 6. Zabranjeno je paljenje navijačkih rekvizita ili drugih predmeta, a posebice uništavanje inventara stadiona.
 7. Najstrože je zabranjeno pozivanje ili poticanje kao i sudjelovanje u tučnjavi ili napadu na druge gledatelje, redare, službene osobe organizatora natjecanja, sportaše i druge sudionike u natjecanju.
 8. Najstrože je zabranjen ulazak u natjecateljski prostor stadiona.
 9. Uslijed protupravnog ponašanja pojedinca ili grupe gledatelja organizator će s ciljem zaštite sigurnosti na stadionu privremeno ili trajno prekinuti natjecanje. u slučaju izvanrednih situacija, gledatelji su obvezni postupati sukladno uputama organizatora i redarske službe.
 10. Izgrednika ili grupu izgrednika organizator će trenutačno spriječiti u izgredu putem redarske službe i pripadnika MUP-a  prema zakonu o javnom okupljanju i zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.
 11. Protiv izgrednika će se podnijeti kaznene prijave, te će se prema zakonu kazniti novčanom kaznom, kaznom zatvora, odnosno vremenskom zabranom dolaska na utakmice.

Goranski sportski centar d.o.o. kao organizator utakmice moli sve navijače i gledatelje da se ponašaju korektno i sukladno pravilima ponašanja, preporukama osiguranja i policije, kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi.