Natkrivena i poluotvorena multifunkcionalna dvorana višenamjenski je objekt za sport i turizam koji na ukupnoj površini od 3.485 m2 korisnog prostora, sadrži prostor sportskog terena od ukupno 1.810 četvornih metara, prostore za smještaj opreme, svlačionice za sportaše i posjetitelje, prostor za najam sportske opreme, prostor za upravljanje opremom objekta te prostor caffe bara s pripadajućim sanitarnim prostorijama. U sklopu dvorane postavljene su i dvije stijene za penjanje.

Multifunkcionalna dvorana ima dvojaku funkciju: u zimskim mjesecima postaje klizačka arena, a ostatak godine prekrivena je montažnom sportskom podlogom za održavanje raznih dvoransko sportskih događanja. Osim sportske namjene, dvorana se koristi i za održavanje kulturno-turističkih priredbi, promocija, sajmova, koncerta i sličnog.

Korisnici multifunkcionalne dvorane su gospodarski subjekti šireg okruženja (uslužnog, turističkog i ugostiteljskog karaktera), građani i posjetitelji regije, sportske udruge, zajednice i klubovi, lokalna samouprava i turistička zajednica.

Osim sportskih priredbi u multifunkcionalnoj dvorani se održavaju sajmovi cvijeća, vatrogasna natjecanja, rock koncerti, susreti bikera, kazališne predstave, smotre instrumentalnih sastava Gorskog kotara i sl.

Općenite informacije

Multifunkcionalna dvorana za sport i turizam
ADRESA ANTE STARČEVIĆA 5a, DELNICE
UKUPNA POVRŠINA OBJEKTA 3.485 m2
GODINA IZGRADNJE 2008
BROJ SVLAČIONICA 6
BROJ SANITARIJA 3
RAZGLAS DA
RASVJETA DA
TRIBINE U NABAVI
DIMENZIJE KLIZALIŠTA 60 x 30 m
DIMENZIJE SPORTSKOG IGRALIŠTA 43 x 22 m
UMJETNA STIJENA ZA PENJANJE VEĆA: 8,7 m | MANJA: 3,0 m

Mogućnost najma

Za sve upite, rezervacije i dodatne informacije molimo kontaktirajte nas.

Kontakt:
Multifunkcionalna dvorana za sport i turizam Delnice
Tel: 091 181 10 70
e-mail: mdoracic@gsc-pgz.hr

KLIZALIŠTE

Profesionalno klizalište dimenzija 30 m x 60 m omogućuje provođenje svih „ledenih“ sportova i klizanje za rekreativce uz mogućnost najma opreme.

Klizalište za svoje treninge koristi Klub hokeja na ledu „Mamut“, Klub sinkroniziranog klizanja „Zagrebačke pahuljice“, razni športski savezi u sklopu sportskih kampova, tvrtke u sklopu team building programa, a u svrhu rekreacije klizalište koriste rekreativci, razne turističke agencije te osnovne i srednje škole.

Osim za sportske priredbe kao što su razne hokejaške utakmice i turniri, školska i studentska natjecanja, škola klizanja, klizalište se koristi i za demonstraciju profesionalnih klizačkih saveza, sportsko-zabavna događanja poput maskenbala na ledu, štafetnih ledenih igra, Valentinovo na ledu i sl.

SPORTSKO IGRALIŠTE

U multifunkcionalnoj dvorani na betonskoj podlozi u ljetnoj sezoni postavljen je montažni sportski pod dimenzija 43 x 22 m namijenjen za sve dvoranske sportove poput košarke, rukometa, odbojke, malog nogometa, gimnastike, tenisa, stolnog tenisa, badminton te održavanje raznih turnira i natjecanja, team building programa i drugih rekreativnih aktivnosti.

Sportsko igralište koriste domaće i vanjske sportske udruge i savezi za svoje treninge i kampove te rekreativci za održavanje različitih sportskih i rekreativnih događanja.

STIJENA ZA PENJANJE

Na zidu multifunkcionalne dvorane svoje mjesto našla je i umjetna stijena za penjanje. Stijena za penjanje visoka je 8,7 metara i pruža mogućnost početnicima u učenju penjačkih tehnika, a profesionalcima da napreduju i pomiču svoje granice u izdržljivosti, snazi, ravnoteži, tehnici i mentalnoj sposobnosti na stijeni. Uz veliku stijenu za penjanje, nalazi se i manja dječja visine 3 metra.


multifunkcionalna


multifunkcionalna2


multifunkcionalna3


multifunkcionalna4