Novosti

HRVATSKI REPREZENTATIVCI TRENIRAJU NA KLIZALIŠTU U DELNICAMA

U nedjelju, 07. veljače 2016. godine seniorska reprezentacija Hrvatske u sklopu priprema za odlazak na turnir kvalifikacija za Olimpijske igre održat će jedan trening na Klizalištu u Delnicama.

Na održanoj hokejaškoj utakmici EBYSL lige koja se odigrala između dvije vrhunske momčadi: HKL MEDVEŠČAK i EC KAC iz Klagenfurta, Goranski sportski centar d.o.o. i Hrvatski savez hokeja na ledu dogovorili su održavanje treninga Hrvatskih reprezentativaca na Klizalištu u Delnicama.

Radi se o dolasku seniorske reprezentacije Hrvatske, koja se priprema za odlazak na turnir drugog kruga kvalifikacija za Olimpijske igre, grupa J, koji se od 11. do 14.02.2016. održava u Sapporu, Japan.

Na turniru kvalifikacija za Olimpijske igre uz našu reprezentaciju sudjeluju i reprezentacije Japana, Ukrajine i Rumunjske, a samo prvoplasirani ide u slijedeći krug kvalifikacija. Na put ide 22 igrača i 6 članova stručnog stožera.

Širi spisak igrača – kandidata za seniorsku reprezentaciju Hrvatske u hokeju na ledu za turnir kvalifikacija za Olimpijske igre možete vidjeti na: https://www.hrhokej.net/images/stories/HSHL/zapisnici_15_16/iri_spisak_igraa_Japan.pdf

Pozivamo sve ljubitelje hokeja na ledu da dođu na klizalište u Delnice u nedjelju 07. 02. 2016. godine od 10:30 do 12:30 pogledati trening Hrvatskih reprezentativaca (ulaz slobodan).