Novosti

BICIKLIRAJMO ZA MAGDALENINO I SVOJE ZDRAVLJE

Temeljem novinskog članka u Novom listu od prošlog tjedna na temu poziva za pomoć mladoj Magdaleni Štimac za nastavak skupocjenih terapija u cilju ozdravljenja, pokrećemo inicijativu

za prikupljanje sredstava putem humanitarne sportsko-rekreacijsko-turističke biciklijade. Biciklijada će nositi naziv “BICIKLIRAJMO ZA MAGDALENINO I SVOJE ZDRAVLJE”. U organizaciju se uključuje Udruga za sport, rekreaciju i turizam “KUPA” iz Broda na Kupi, Turistička zajednica Grada Delnice, Goranski sportski centar d.o.o. – Delnice, Savez sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko-goranske županije, Sportska zajednica Grada Delnice, a pri tome pozivamo i sve strukture naše zajednice da se jave i uključe na bilo koji način da se pomogne našoj mladoj Magdaleni. 

Biciklijada je predviđena u nedjelju 11.10.2020. godine sa startom u 11,00 sati u sportskom parku u Delnicama – ispred klizališta. Po startu biciklijada ide kroz Delnice na Lujzinsku cestu a potom skreće put Crnoga Luga do zgrade Nacionalnog parka “Risnjak”. Ovdje je predviđena okrjepa – piće i potom povratak u Delnice s ciljem na mjestu starta. Ukupno cca. 30 km.

Biciklijada je predviđena za sve dobne skupine i sve vrste bicikala. Po povratku za sve sudionike biciklijade predviđen je ručak ispred klizališta i prigodni glazbeni program.

Kotizacija za odrasle osobe je 100,00 kn, a za maloljetne osobe do 16 god. je 50,00 kn i sav prihod od kotizacija ide u fond za pomoć mladoj Magdaleni.

Pozivamo sve sportaše, rekreativce i sve cijenjene građane da se uključe u ovu biciklijadu i da na taj način daju doprinos za Magdalenino, a i svoje zdravlje. 

Dodatne informacije: 098 172 9772 – Davorin Klobučar